It is currently Sun Mar 29, 2020 3:33 pm

All times are UTC + 10 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Engine stopped
PostPosted: Thu Nov 21, 2019 3:56 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Nov 10, 2016 10:01 am
Posts: 29
Location: sa
A few years ago I swapped a Mk3 GTI motor into my 95 sierra which has been my occasional drive and weekend toy with no issues until the other night I was casually driving home from work and it decided to stop dead. If I try start it it turns over as normal but just does not fire.
I have swapped the computer, checked fuel pump, swapped maf over, new ignition control module. I have not touched it since (two weeks) as I lost interest but now am trying to get it going again. The codes I am getting is (14)coolant temp sensor,(21) tps, (33)maf, and (41)ignition signal which has since disappeared.
Anyone had anything similar happen to them?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Engine stopped
PostPosted: Sat Nov 23, 2019 5:06 pm 
Offline

Joined: Tue Sep 17, 2013 7:12 pm
Posts: 270
Location: Brisbane
I am thinking a dodgy earth wire or loose harness plug on ecu possibly. Spray all the wiring plugs etc with contact cleaner. A good clean can't hurt.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group