It is currently Sun Nov 19, 2017 6:54 pm

All times are UTC + 10 hours




Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: CANT GET POWER TO MY HEADUNIT.!
PostPosted: Sun Feb 12, 2012 3:31 pm 
Offline

Joined: Wed May 04, 2011 3:31 pm
Posts: 36
Location: VIC-MELB.
blew my accesorie fuse while wiring up my headunit then i replaced the fuse correctly rewired the head unit wired up my amp speakers and sub and the turn my car on still now power on my head unit..WHAT COULD IT BE?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: CANT GET POWER TO MY HEADUNIT.!
PostPosted: Sun Feb 12, 2012 3:33 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Oct 27, 2011 8:36 pm
Posts: 789
Location: Parramatta NSW
did you check the voltages at the back of the head unit, make sure that its getting power?

oh, and check the fuses relating to your rear lights. that one can blow and take out the constant to your stereo.

_________________
97' Cino 5Dr Project. Status: Gone.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: CANT GET POWER TO MY HEADUNIT.!
PostPosted: Mon Feb 13, 2012 12:00 am 
Offline
User avatar

Joined: Sat May 12, 2007 12:40 pm
Posts: 4019
Location: penriff
The 10amp mini blade fuse in the back of the head unit ok? Should be in behind the loom plug on the back of the head unit

_________________
Insert sig here


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: CANT GET POWER TO MY HEADUNIT.!
PostPosted: Wed Feb 15, 2012 4:13 pm 
Offline

Joined: Wed May 04, 2011 3:31 pm
Posts: 36
Location: VIC-MELB.
yeh ive checked the mini blade fuse its fine pauly..but my multimeter has gone missing so im gna have to wait for the weekend to get another one and check for power ..thanks guys..is there any other possibilities?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: CANT GET POWER TO MY HEADUNIT.!
PostPosted: Wed Feb 15, 2012 9:42 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Oct 27, 2011 8:36 pm
Posts: 789
Location: Parramatta NSW
could put the one you pulled out in and see if it works.

_________________
97' Cino 5Dr Project. Status: Gone.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: CANT GET POWER TO MY HEADUNIT.!
PostPosted: Fri Mar 02, 2012 9:01 pm 
Offline

Joined: Wed May 04, 2011 3:31 pm
Posts: 36
Location: VIC-MELB.
Thanks for the help guys :) problem fixed and the swift is finally PUMPING again ;)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: CANT GET POWER TO MY HEADUNIT.!
PostPosted: Fri Mar 30, 2012 7:50 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Aug 25, 2003 12:00 am
Posts: 4191
Location: Perth
What was the problem then?

_________________
Image
BD Motorsports sale, as much as 55% off, look in our trade section for more details


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: CANT GET POWER TO MY HEADUNIT.!
PostPosted: Tue Apr 17, 2012 8:40 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Oct 17, 2010 5:15 pm
Posts: 666
Location: Epping
Ah yes. The strategic Dw guys I fixed the problem!

_________________
Suzuki Swift 94' (Mk3) SOLD

Suzuki Swift GTi 93'


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: CANT GET POWER TO MY HEADUNIT.!
PostPosted: Sun Apr 22, 2012 2:17 pm 
Offline

Joined: Wed May 04, 2011 3:31 pm
Posts: 36
Location: VIC-MELB.
my 1.5mm power had slit itself open because one of the cable ties that was holding it stable in the engine bay was a tad tooo tight lol


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: CANT GET POWER TO MY HEADUNIT.!
PostPosted: Wed Apr 01, 2015 7:28 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 31, 2015 4:29 pm
Posts: 5
Location: USA
have you cut the wires, cause you could have porbably got a wire harness for 15 bucks, what kind of car do you have and what is the model number of the HU.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group